Eminent finish på rengøringen

Vi har haft et fantastisk samarbejde med Copenhagen HouseCare ApS siden 2014.

Vi har altid været super tilfredse med den aftalte rengøring, og der dufter dejligt og rent, når vi møder ind om morgenen. Vi har altid modtaget vores lokaler efter en endt rengøring i absolut topklasse, uanset om det drejer sig om vores byggepladslokation eller fremvisningsprøvelejligheder og showroom. Særlig sidstnævnte er af stor vigtighed for os, altid står funklende klar til alle vores kundebesøg og arrangementer.

Specielt er det også en fornøjelse med Lena og hendes meget imødekommende og trofaste personale, som er rigtig gode til at hjælpe med detaljen i rengøringen, specielt også her i forbindelse med vores showroom og ved ekstra hjælp til afvikling af vores mange arrangementer.
Omstillingsparatheden og den eminente finish på opgaven har altid været en meget vigtig forudsætning for vores samarbejde.

Vi giver 5 store stjerner og kan trygt anbefale Copenhagen HouseCare som en fantastisk samarbejdspartner.

Rengøringen udføres korrekt og grundigt

Vi har et rigtig godt samarbejde med Copenhagen HouseCare. Vores samarbejde startede tilbage i 2006 og fungerer stadig til vores fulde tilfredshed.

Det er meget vigtigt for mig som ejer af klinikken, at rengøringen hver dag udføres korrekt og efter de retningslinjer/standarder som er beskrevet i NIR (De Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer).

Lena Christoffersen, som daglig leder, lever fuldt ud op til vores forventninger som en loyal og trofast samarbejdspartner.

Copenhagen HouseCares personale er altid instrueret grundigt og håndterer opgaven med tilfredshed og troværdighed for os.

Jeg kan på det varmeste anbefale et samarbejde med Copenhagen HouseCare!

Hurtig omstillingsparate

Vi er meget glade og tilfredse for samarbejdet med Copenhagen HouseCare.

Når vi møder ind ind på kontorerne om morgenen, føler vi en renhed, og der dufter dejligt. Lenas team er altid imødekommende, og de er hurtig omstillingsparate, hvis vi har brug for ekstra service i forbindelse med mødeafholdelse eller lignende. 
 
Vi kan varmt anbefale et samarbejde med Copenhagen HouseCare med Lena Christoffersen i spidsen som daglig leder. 

Copenhagen HouseCare ApS

Sankt Ols Gade 12, 1. th.

4000 Roskilde

T: 4082 1918

lena@cphhousecare.dk

CVR nr.: 31602343

Copenhagen HouseCare støtter

Cancer

© 2016-21 Copenhagen HouseCare
Web af AbMano