Lena ChristoffersenCopenhagen HouseCare sørger for, at jeres domicil er pænt og vedligeholdt, hvor der ikke skæres ned på kvalitet.

Copenhagen HouseCare er et danskejet servicefirma, etableret i 2005, med dansktalende personale. Copenhagen HouseCare ejes og drives af Lena Christoffersen, som har årtiers erfaring med at levere erhvervsrengøring af højeste kvalitet til de bedste priser. Yderligere har Lena empati over for kundens behov og ønsker, så kunden får lige den løsning, som passer til kundens virksomhed.

Når Lena udfører kvalitetssikring af rengøringsarbejdet, er der ikke meget, som undgå hendes skarpe øje for selv den mindste detalje.

Desuden brænder Lena også for de sårbare borgere med særlige behov, og hun har siden 2008 også arbejdet som socialpædagogmedhjælper og relationsmedarbejder indenfor området voksen psykiatri med psykisk sårbare borgere.

Vores mission er, at det skal være nemt og trygt for dig og din virksomhed at samarbejde med os. Derfor er der også kun én kontaktperson for dig og din virksomhed. Én person, som:

  • har kontakt til din virksomhed
  • kender den indgåede samarbejdskontrakt
  • har dialog med vores personale
  • udfører kvalitetstjek af rengøringen

Kontakt Lena, hvis du ønsker et uforpligtende møde om jeres rengøringsløsning.

Kontakt os nu

 

Copenhagen HouseCare ApS

Sankt Ols Gade 12, 1. th.

4000 Roskilde

T: 4082 1918

lena@cphhousecare.dk

CVR nr.: 31602343

Copenhagen HouseCare støtter

Cancer

© 2016-21 Copenhagen HouseCare
Web af AbMano