Cookiepolitik

Denne hjemmeside anvender cookies og andre datafiler, som er omfattet af Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr (herefter samlet "Cookies") til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet
  • Trafikmåling til statistiske formål

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies

Cookies slettes som oftest automatisk fra browseren, når den lukkes (såkaldte session-cookies). Cookies kan dog også indstilles med et udløbstidspunkt, så data eksisterer i en kortere eller længere periode (persistent cookies). Persistent cookies gemmes typisk på harddisken.

Sådan sletter du cookies

Du kan selv bestemme, om du vil acceptere eller slette alle cookies eller kontrollere det individuelt for hvert enkelt website. Du kan foretage individuelle indstillinger i dine browserindstillinger. Vær dog opmærksom på, at hvis du sletter cookies, kan du måske ikke bruge alle hjemmesidens funktioner. Da cookies befinder sig på din pc, er det altid muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies. Vi håber, at du vil tillade de vores cookies, da de hjælper os med at forbedre hjemmesiden.

Se vejledning, hvordan du sletter cookies på http://minecookies.org/cookiehandtering.

Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem.
Se vejledning, hvordan du undgår cookies på http://minecookies.org/cookiehandtering.

Privatlivspolitik

Copenhagen HouseCare behandler persondata i henhold til persondataforordningen – også kaldet General Data Protection Regulation (GDPR), hvis formål er, at dine personoplysninger, som virksomheder anvender, bliver beskyttet endnu bedre.

Denne privatlivspolitik gælder for personoplysninger, som indhentes, når du besøger og bruger denne hjemmeside samt kontakter mig via mail, brev eller telefon.

Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er alle informationer, der kan identificere dig som f.eks. navn, email, telefonnummer, firmanavn.

Hvad bruges personoplysninger til?

Copenhagen HouseCare indsamler kun nødvendige persondata, og personoplysningerne, som behandles, anvendes kun med henblik på at være kunde, leverandør eller ansat hos mig. Dvs., at jeg bruger oplysningerne til f.eks. at kunne levere den bestilte opgave, udbetale lønninger, udstede fakturaer, kontakte dig m.m.

Hvem deles dine personoplysninger med?

I visse tilfælde er der en legitim interesse for at dele oplysninger med tredjepart, f.eks. samarbejdspartnere og myndigheder. Ved indgåelse af en kontraktaftale, accepteres det derfor, at jeg kan dele oplysninger.

Når Copenhagen HouseCare videregiver personoplysninger, behandler modtageren alene oplysningerne på mine vegne og under min instruks.

Data om din brug af Copenhagen HouseCares hjemmeside videregives til tredjepart i det omfang disse oplysninger er kendt.

Copenhagen HouseCare benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, som udelukkende behandler personoplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?

Opbevaringen af dine personoplysninger sker så længe, der er et lovligt grundlag. Personoplysninger slettes, når de ikke længere er nødvendige, og når Copenhagen HouseCare ikke længere er forpligtet til at opbevare oplysningerne i henhold til lovgivningen eller anden behandlingshjemmel.

Dine rettigheder som registreret person

  • Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Copenhagen HouseCare behandler om dig.
  • Du kan kræve, at urigtige personoplysninger om dig bliver rettet eller slettet.
  • Du kan gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger anvendes.
  • Du kan tilbagekalde dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger.
  • Du kan få slettet dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige for behandling, og så længe de ikke er forpligtet til at blive opbevaret i henhold til anden lovgivning.
  • Henvendelse omkring Copenhagen HouseCares behandling af dine personoplysninger kan ske til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
  • Hvis du vil klage over Copenhagen HouseCares behandling af dine personoplysninger, kan du også klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K., tlf. 3319 3200, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Læs mere på www.datatilsynet.dk.
    Jeg vil dog sætte pris på at blive orienteret herom, så jeg har mulighed for at følge op på klagen.

Kontaktoplysninger

Copenhagen HouseCare ApS
Sankt Ols Gade 12, 1.th.
4000 Roskilde

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon: 40821918
Kontaktperson: Lena Christoffersen
CVR: 31602343

Opdateret maj 2018

Copenhagen HouseCare ApS

Sankt Ols Gade 12, 1. th.

4000 Roskilde

T: 4082 1918

lena@cphhousecare.dk

CVR nr.: 31602343

Copenhagen HouseCare støtter

Cancer

© 2016-17 Copenhagen HouseCare
Web af AbMano